Punct de vedere

Să ne creștem copiii frumos! Să fim părinți frumoși!

Cadouri cu dichis

ceramica-de-korundUneori (sau chiar de multe ori) suntem în pană de idei pentru cadouri. Pentru oameni simpli, pare la fel de simplu să alegi ceva (de multe ori banal), dar, pentru oamenii deosebiți din viața ta, pentru femei delicate sau prieteni cu gusturi rafinate, alegerea unui cadou poate fi o adevărată provocare! (să nu zic povară 🙂 )

Am cunoscut de curând o artistă cu un deosebit simț al frumosului, cu o pasiune puternică pentru pictura delicată, romantică, ”cu dichis” (după cum spune chiar ea) și bucuria de a crea!

”Pasiunea pentru artă s-a făcut simțită încă de când eram copil și pictam, de exemplu icoane pe care diriginta se oferea să mi le expună pe pereții clasei. Evident, era o joacă frumoasă, serioasă pentru mine, însă o pictură naivă.” – spune Cristina Moldovan cu o sclipire aparte în privire. ”Era joaca mea preferată, în care orele treceau precum minutele. În mansarda superbă a profesoarei mele de pictură, vreme de zile, săptămâni, mi-am dat seama că purtăm în noi o dragoste de frumos pe care avem datoria să o scoatem la lumină, înspre bucuria surprinzătoare a celor care își primesc cadoul, dar și pentru bucuria imensă a celui care crează. Și tot atunci am știut că pot picta mobilier, pot crea aranjamente florale frumoase, pot compune idei de cadouri desprinse din alte vremuri.” – continuă Cristina emoționată de amintirile din perioada în care era încă un ”învățăcel”.

pictura-pe-lemn”Mai tâziu, mi-am exprimat dorința să urmez liceul de artă Nicolae Tonitza din București, însă părinții au spus NU! 😦 Se temeau cumva că sunt prea mică să merg în București, singură, la 14 ani …așa că anii care au urmat, au însemnat liceu de limbi străine, facultate de jurnalistică, 10 ani de carieră în publicitate….” – explică Cristina, dându-mi detalii despre cariera ei profesională.

Și cum prima dragoste nu se uită, iar pasiunea din adâncul sufletului nu dispare niciodată, tot așa iubirea pentru artă a adus-o pe Cristina înapoi…”o călătorie rotundă în care, cu siguranță anii petrecuți în publicitate, vânzări, marketing și resurse umane au însemnat mult pentru dezvoltarea mea profesională, însă drumul duce mai departe, firesc, în zona din care a pornit atunci când eram copil, în lumea artelor și a frumosului sub diferite forme pe care mâinile mele îl crează.”

În urma acestei pasiuni s-a născut Pictural Decor, un loc din care poți alege cadoul perfect dacă apreciezi romantismul, arta delicată realizată manual și cu mare atenție la detalii.

Ce poți găsi în magazinul online Pictural Decor?

Pentru acest sezon și nu numai:

Ceramică de Korund, pictată și decorată manual prin tehnica decoupage, în compoziție superbă de dantelă, catifea, perle și șnur strălucitor, în formă de clopoței. La un clopoțel, Cristina lucrează până la 3 ore, pentru că acordă o atenție remarcabilă detaliilor.

set-cadou-pictural-decorGloburi pentru pomul de Crăciun pictate și decorate manual cu dantele, perle, șnur și zăpadă artificială.

Cutii pentru bijuterii sau pentru mici cadouri (în diverse forme), realizate din carton dublu cretat, pictate și decorate manual prin aceeași tehnică decoupage și completate cu dantelă, perle și șnur auriu.

Pungi pentru cadouri, decorate manual cu panglici fine, perle și șnur auriu.

Seturi-cadou cu combinații diverse de obiecte (clopoțel, glob, cutie bijuterii, pungă) și buchet din flori naturale precum trandafiri albi, roz, frezie, orhidee, gypsophilla și iederă, aranjat superb într-o cutie rotundă pentru pălării ce poate fi utilizată ulterior ca obiect de decor.

Pentru evenimente speciale din viață (nunți, botezuri, zile de naștere sau chiar evenimente de companie), găsești pe Pictural Decor aranjamente extraordinare pentru ca Evenimentul tău să fie cu dichis!

buchet-mireasaAranjamente florale (pentru decorarea sălilor de evenimente sau chiar a birourilor), buchete pentru mirese, nașe, domnișoare de onoare sau buchete pentru orice altă ocazie. Combinații superbe de hortensie albă, roz, albastră, verde, orhidee, trandafiri, hypericum și eustoma sau bujori, ranunculus, limonium și gypsophilla, în vas roman pentru o joacă în stil flamand, sunt doar două exemple din multitudinea de combinații pe care Cristina le poate face. Florile folosite sunt întotdeauna proaspete și tratate cu substanțe speciale (scumpe, din păcate, și rar folosite de floriștii din România) care le vor prelungi considerabil viața, pentru a arăta fabulos mai mult timp. Aruncă o privire aici și-mi vei da dreptate 🙂

Tot pentru evenimente, ca mărturii, Cristina poate realiza diverse obiecte (clopoței, de exemplu) decorate și pictate după dorința ”realizatorilor de eveniment” 🙂

Pentru casă poți alege mobilier pictat sau alte obiecte, din lemn de brad, pictate în vopseluri acrilice sau culori tempera, în combinații superbe de culori complementare sau în contradicție.

mobila-pictataCristina pictează și tratează (cu diferite straturi de substanțe naturale) pentru durabilitate, mobilă obișnuită, transformând-o din banal în adevărată operă de artă a vremurilor romantice. ”Un ansamblu de bucătărie se pictează în 3-4 săptămâni, timp în care lemnul respiră, își asimilează lent tratamentele de conservare, iar culoarea se construiește obsesiv după ce incerci iar și iar până ce simți că ai găsit nuanța perfectă” – detaliază Cristina. Vezi aici un exemplu a ceea ce poate face Cristina cu mobila.

”Cred cu tărie că atenția pentru esteticul care ne înconjoară și prinde formă în mâinile noastre înseamnă o bucurie imensă, pentru că fiecare obiect poartă cu el energia creatorului, duce cu el mai departe nu doar armonia formelor și a culorilor ci și spiritul și dragostea lui de frumos.  De aceea Pictural Decor este un proiect doar pentru cei ce înțeleg și apreciază munca făcută cu pasiune. Cu siguranță Pictural Decor nu va însemna niciodată produse de serie, cumpărate și vândute mai departe cu adaos comercial, ci atenție si efort, poate chiar obsesia detaliului perfect și nevoia de a înțelege în profunzime personalitatea și asteptările fiecărui client.” – încheie Cristina într-un ton optimist.

pictural-decorDacă ai preferințe aparte, idei deosebite sau vrei altceva, contacteaz-o pe Cristina și împreună puteți gândi cadoul unic și perfect pentru tine!

Creativitatea și bunul gust, dragostea de frumos și pasiunea pentru artă, sunt atuurile Cristinei, artista care pune un pic de suflet în tot ceea ce face, pentru ca ceea ce iese din mâna ei să fie cu dichis!

Acesta nu este un articol publicitar. Am văzut creațiile artistei, mi-au plăcut foarte mult și m-am gândit să împărtășesc acest lucru!

Dacă își plac și ție, distribuie articolul și prietenilor tăi.

Mulțumesc 🙂

Foto din colecția Pictural Decor

Anunțuri

3 comentarii la “Cadouri cu dichis

  1. Carmen
    22 Decembrie 2015

    Superb. Pacat ca nu stiam de Cristina cand am facut nunta, dar o voi recomanda celor despre care aflu ca au nevoie. Ioana, scrii foarte misto si interviuri… 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  2. Pingback: Punct de vedere în cifre | Punct de vedere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 21 Decembrie 2015 de în Recomandări şi etichetată , , , , , , , , , , , , , .
%d blogeri au apreciat asta: